Δεν ήταν τελικά το σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας (KERS) αυτό που έκανε… λαμπάδα το μονοθέσιο του Μαρκ Ουέμπερ, μετά το ατύχημα του στον 36o γύρο του Grand Prix της Κορέας.
UPD:
Ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull Racing «χτυπήθηκε» από τη Force India του Άντριαν Σούτιλ στη Γεονγκάμ και δευτερόλεπτα μετά, είδαμε το μονοθέσιο του να αρπάζει φωτιά – πράγμα που οδήγησε σε νέα είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας στην πίστα.
Αρχικά ο 37χρονος εκτίμησε πως η ανάφλεξη ήρθε από το κατεστραμμένο σύστημα KERS στο μονοθέσιο του αλλά από την έρευνα της ομάδας του, προέκυψε πως υπήρξε διαρροή λαδιού μετά τη σφοδρή σύγκρουση. Αυτό έφτασε στις εξατμίσεις και έτσι προκλήθηκε η φωτιά.
Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από πλευράς Red Bull αν το συγκεκριμένο σασί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά ή αν η φωτιά το κατέστρεψε και θα πρέπει ο Ουέμπερ να χρησιμοποιήσει νέο σασί το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Ιαπωνία.
Σε μια λαμπερή τελετή στα «Sponsorship Awards 2025» η bwin έλαμψε με τα έξι βραβεία που κατέκτησε, επιβεβαιώνοντας έτσι τον σημαντικό της ρόλο και στον αθλητικό χώρο.
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Η AVIN δίνει την ευκαιρία στους οδηγούς να γνωρίσουν από κοντά τα κορυφαία, βραβευμένα καύσιμα ACTION και να διεκδικήσουν ταυτόχρονα μοναδικά δώρα, μέσα από έναν συναρπαστικό διαγωνισμό που θα κάνει κάθε διαδρομή καλύτερη.