Τα αυτοκίνητα της Honda πρωταγωνιστούν κατά καιρούς σε εντυπωσιακές – και βραβευμένες – διαφημίσεις.
Αυτή τη φορά το θέμα ήταν οι αυταπάτες και σε πρώτο πλάνο το νέο CR-V με τον 1.6 diesel. Η διαφήμιση έχει τίτλο «Το αδύνατο έγινε δυνατό» και αξίζει κάθε ένα από τα 60 sec της διάρκειας της.
Το SUV της Honda με τον αποδοτικό πετρελαιοκινητήρα αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στο Νοέμβριο. O κατασκευαστής ανακοινώνει μεικτή κατανάλωση 4,5 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 119 g/km.
Στην πρόκληση της έλλειψης εξειδικευμένων στελεχών στον τομέα της Πληροφορικής ανταποκρίνεται δυναμικά η ManpowerGroup Ελλάδας μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Tech Academies. Η εξειδικευμένη ομάδα Manpower IT ενισχύει ακόμη περισσότερο τη στελέχωση στον τομέα