Άνοιξε σήμερα τις πύλες του στη Στοά του Βιβλίου στην οδό Πεσμαζόγλου 5
το νέο κέντρο πληροφόρησης για την οδική ασφάλεια υπό την αιγίδα του
Ινστιτούτου Πάνος Μυλωνάς.
Τα εγκαίνια έγιναν από την πρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Βάσω Μυλωνά, παρουσία όλων των φορέων και των εταιρειών που στηρίζουν την προσπάθεια του ιδρύματος.
Το Ινστιτούτο Πάνος Μυλωνάς έχει δημιουργήσει
τη «Συμμαχία για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο» όπου μεγάλες εταιρείας έχουν αναλάβει σημαντικά τμήματα. Έτσι τον τομέα «Παιδί και Οδική Ασφάλεια» τον έχει αναλάβει η Αττική Οδός, τον τομέα «Ασφαλής Οδήγηση και Κινητό», η Cosmote, τον τομέα «Αλκοόλ και Οδήγηση», η Diageo, τον τομέα «Νέοι και Οδική Ασφάλεια» η AXA Ασφαλιστική, τον τομέα «Οικολογική Οδήγηση» η Γέφυρα Α.Ε. τον τομέα «Ασφάλεια και Ελαστικά» η GooodYear, τον τομέα «Καλή Υγεία για Ασφαλή Οδήγηση» η Genesis Pharma και το συντονισμό όλων αυτών έχει φυσικά το Ινστιτούτο.
Κλείσιμο
Εκπρόσωποι όλων των εταιρειών βρέθηκαν σήμερα στη Στοά του Βιβλίου για να χαιρετήσουν τα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης.
Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να προγραμματίσετε στην επόμενη επίσκεψη σας στο κέντρο της Αθήνας, ένα πέρασμα από εκεί. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν και θα βρείτε εκεί πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες και δράσεις για τα παιδιά αλλά και για σας.
Όπως ακούστηκε στην παρουσίαση το μεταφέρουμε και το υιοθετούμε ως την πιο ταιριαστή ευχή στα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης: «Να είναι καθημερινά γεμάτο κόσμο».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η κυρία Μυλωνά παρέλαβε από τον Γιάννη Κάλλια την πιστοποίηση ISO του Ινστιτούτου.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.