Έρχεται το πρώτο ελληνικό super car

Έρχεται το πρώτο ελληνικό super car

Το Korres Project 4 είναι κάμπριο, φτάνει τα 300 χλμ/ώρα και θα κοστίζει 230.000 ευρώ

Έρχεται το πρώτο ελληνικό super car
Είναι γεγονός: Σε λίγο καιρό βγαίνει στους δρόμους το πρώτο ελληνικό super-car παντός εδάφους, που δημιουργήθηκε από τον μηχανολόγο - μηχανικό Δημήτρη Κορρέ και τώρα αναμένεται να μπει σε φάση παραγωγής.

Σύμφωνα με τα Νέα, το πλούσιο σε καινοτομίες μοντέλο, το Korres Project 4 είναι κάμπριο, μπορεί να σκαρφαλώνει παντού, έχει τελική 300χλμ./ώρα και θα κοστίζει – δυστυχώς – περί τα 230.000 ευρώ.



Στην παραγωγή θα μπουν πιλοτικά τέσσερα μοντέλα. Δύο θα κατασκευαστούν στην Κατερίνη και άλλα δύο στην Αμερική.
Κλείσιμο

Σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Korres Project 4 διαθέτει έναν 7λιτρο κινητήρα της General Motors, αποδίδει 550 ίππους και προσφέρει «εξωφρενική» ροπή που αγγίζει τα 640Nm! Τα 0-100χλμ./ώρα έρχονται σε 3,8’’. Διαθέτει τετρακίνηση και χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα αναρτήσεων μπορεί να σκαρφαλώνει σαν …κατσίκι παντού.









Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή