Η απόφαση της Lexus να βγάλει στην παγκόσμια αγορά ένα μεγάλο coupe, ώστε να ανταγωνιστεί πολυτελείς προτάσεις όπως η Mercedes S-Class Coupe, είναι οριστική. Το C+S έμαθε μάλιστα και το όνομα του αυτοκινήτου που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, την LC 500 και την υβριδική LC 500h.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Lexus κατοχύρωσε αυτές τις δύο ονομασίες ώστε να τις χρησιμοποιήσει στο μοντέλο της, που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη διετία. Σχεδιαστικά, το LC 500 θα βασίζεται στο εικονιζόμενο πρωτότυπο LF-LC. Το μπλε αυτοκίνητο των φωτογραφιών είχε παρουσιαστεί τον Οκτώβριο του 2012 στην έκθεση του Σίδνεϊ. Είχε προηγηθεί τον Ιανουάριο του ίδιου έτους στο Ντιτρόιτ η αποκάλυψη του αρχικού concept car, σε κόκκινο χρώμα.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.