Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε άλλες φωτογραφίες διάσημων αστέρων μιας άλλης εποχής ανακαλύψαμε με έκπληξη πως βρίσκονταν και μια φωτογραφία του αείμνηστου Άιρτον Σένα.
Ομολογούμε πως δεν γνωρίζαμε ότι ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής
είχε επισκεφτεί τη χώρα μας πόσο μάλλον ότι είχε μείνει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.
Ψάχνοντας λίγο περισσότερο το θέμα ανακαλύψαμε πως επρόκειτο για ολιγοήμερη επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 1992. Μάλιστα υπάρχει και σχετικό άρθρο στους 4ΤΡΟΧΟΥΣ της εποχής.
Κλείσιμο
Πραγματικά μας εξέπληξε η φωτογραφία που παραθέτουμε και αυτός είναι ο λόγος που την μοιραζόμαστε μαζί σας. Προσωπικά αμφιβάλλω αν αυτό το γνώριζε και ο Βασίλης Τσακίρογλου, ο Έλληνας συγγραφέας/δημοσιογράφος που ταύτισε την καριέρα του με το επικό ADEUS μια τριλογία βιβλίων που αποτελούν ουσιαστικά τα απομνημονεύματα του Σένα.
Ο Άιρτον Σένα με ανθρώπους που εργάζονταν τότε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.