Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Recycling Medea στον κινηματογράφο Τριανόν, παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη, ο Στέφανος Κορκολής θα παίξει στο πιάνο γνωστές μελωδίες του μεγάλου συνθέτη.
Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στον κινηματογράφο Τριανόν θα βρεθεί ο Μίκης Θεοδωράκης που έχει γράψει τη μουσική για την ταινία, οι συντελεστές της ταινίας καθώς και ο Στέφανος Κορκολής ο οποίος θα ερμηνεύσει στο πιάνο γνωστές μελωδίες του Μίκη με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
Η νέα ταινία του Αστέρη Κούτουλα, ξεκίνησε από τη μαγνητοσκόπηση μιας παράστασης μπαλέτου και συνδέει τον αρχαίο ελληνικό μύθο με την μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, τη χορευτική ερμηνεία της Μαρίας Κουσουνή, τη χορογραφία του Ρενάτο Ζανέλα και την ερμηνεία της Μουσικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.