«Από τον Μεγάλο Ερωτικό στο Σταυρό του Νότου» θα ταξιδέψει το κοινό ο εξαίρετος ερμηνευτής Γιάννης Κούτρα, στη συναυλία που θα δώσει -την Κυριακή 24 Νοεμβρίου- στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια.
Μαζί του στη σκηνή η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Μαριάνα Ευστρατίου και ο Άκης Μουχλιανίτης στο πιάνο. Θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια των Μάνο Χατζιδάκι, Θάνο Μικρούτσικο, Μάνο Λοϊζο, Σταύρο Ξαρχάκο, Δήμο Μούτση, Βασίλη Τσιτσάνη, Μιχάλη Σουγιούλ, Μανώλη Χιώτη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και άλλων Ελλήνων συνθετών. Στο πρόγραμμα έχει συμπεριληφθεί και μία επιλογή τραγουδιών των Sting, Elton John και Michel Legrand.
Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό, Ώρα :21:30, Τηλ.κρατήσεων: 210 8673655
Η Κωτσόβολος υποστηρίζει τον διάπλου της Ομάδας Αιγαίου, φωτίζοντας ιστορίες που αποδεικνύουν πως η τεχνολογία αποκτά πραγματική αξία όταν φτάνει εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο.