Oι Alternative Tours of Athens παρουσιάζουν έργα κόμιξ, στα οποία η πόλη αποκτά έναν ιδιαίτερο ρόλο, με έμπνευση που προκύπτει από φουτουριστικά τοπία, αναχρονιστικές σκοτεινές πόλεις και ρεαλιστικές αφηγήσεις έργων της συλλογής τους.
Παράλληλα, θα εκτίθενται έργα που θα συμπεριληφθούν στην έκδοση «Αθήνα: το κόμιξ»,
τα οποία παρουσιάζουν είτε μια φανταστική προσέγγιση για την Αθήνα, είτε μία προσωπική απόδοση της καθημερινότητας.
Σημαντική είναι, επίσης, η ανοιχτή πρόσκληση προς όσους καλλιτέχνες ενδιαφέρονται
να καταθέσουν νέες προτάσεις, ώστε να εμπλουτιστεί η ανθολογία για την Αθήνα.
Κλείσιμο
Το πρόγραμμα της βραδιάς:
18:00 Εργαστήριο με την Κατερίνα Σταμάτη.
19:00 Ανταλλακτικό παζάρι κομιξ (έντυπα ή σε αρχεία).
21:00 Προβολή κινούμενου σχεδίου «Το περίπτερο – λευκός γάμος» των Μάκη Σέμπο, Μιχάλη Ιωαννίδη, Δημήτρη Λίτσα
Συναυλίες:
21:30 Sigmatropic - Εγκεφαλική pop εναλλακτικού ιδιώματος με πιο πειραματικές διαθέσεις από ένα κλασικό ροκ κουαρτέτο.
22:30 Duoyu - alternative rock/garage funk συγκρότημα, με «πειραγμένα» ηχοτοπία τρομπέτας, και μελωδικά φωνητικά.
Καλλιτέχνες, σκιτσογράφοι κ.α. να στείλουν έργα, τα οποία θα εκτεθούν στο μπαρ του Ε. Α. Θ. Εμπρός.
Πληροφορίες
email: info@atathens.org , Facebook, Alternative Tours of Athens, www.atathens.org , Τηλ: 0030 210 3226713.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.