Κώστας Γαβράς: Δεν θα γυρίσω ταινία για τον Βαρουφάκη
Ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης διαψεύδει τις πληροφορίες ότι σχεδιάζει ταινία με θέμα τον πρώην ΥΠΟΙΚ και τις διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας
Διαψεύδει ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης και δημιουργός του θρυλικού «Ζ», Κώστας Γαβράς, τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι έτοιμος να γυρίσει ταινία με θέμα την ζωή του τέως υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάνη Βαρουφάκη.
Μέσω του γραφείου παραγωγής του, που διαχειρίζεται η σύζυγος και παραγωγός του, ο σκηνοθέτης διευκρινίζει πως δεν έχει τέτοια σχέδια.
Όπως αναφέρει η Μισέλ Γαβράς, πιθανότατα η συγκεκριμένη πληροφορία διέρρευσε διότι η ίδια και ο σύζυγός της πέρασαν μια ημέρα μαζί με το ζεύγος Βαρουφάκη στην Αίγινα, πριν την επιστροφή του στο Παρίσι, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα.
Όπως, όμως, ξεκαθαρίζει η κυρία Γαβρά, από την εταιρεία και τον σκηνοθέτη δεν υπάρχουν σχέδια για ταινία αναφορικά με τον πρώην ΥΠΟΙΚ και τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών της.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.