Υπέροχες λαϊκές βραδιές για μικρά και μεγάλα παιδιά στις λαϊκές γειτονιές του Κερατσινίου.
Από την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, με πρωτοβουλία του δήμου, ο Κερατσινιώτης καραγκιοζοπαίχτης Πάνος Καπετανίδης παρουσιάζει το έργο «O Kαραγκιόζης και το τζίνι της συμφοράς».
Κλείσιμο
Οι παραστάσεις, που θα ανεβαίνουν στο θερινό αμφιθέατρο «Αλέκος Χρυσοστομίδης» του πάρκου «Ανδρέας Παπανδρέου» κάθε βράδυ στις 8:45, φιλοδοξούν να δροσίσουν λίγο τους πολίτες του Κερατσινίου από την ζέστη του καλοκαιριού και θα προσπαθήσουν να αλλάξουν λίγο το ζοφερό κλίμα των ημερών, με προσιτό εισιτήριο μόλις τριών ευρώ.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.