Με πτώση 0,61% έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Με πτώση 0,61% έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Στις 918 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών – Σταθεροποιητικές οι τάσεις

Με πτώση 0,61% έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών
Μετά τις ελεγχόμενες ρευστοποιήσεις το πρωί, το Χρηματιστήριο Αθηνών κινήθηκε σταθεροποιητικά, ενώ στις 12.00 περίπου γύρισε σε θετικό έδαφος, για να επιστρέψει στο τέλος σε μικρές απώλειες, μετά το ράλι αντίδρασης της περασμένης Παρασκευής.

Έτσι ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε πτώση 0,61% για να κλείσει στις 918 μονάδες. Μικρές απώλειες και για τον FTSE ASE στις 313 μονάδες.

Στα 3 ευρώ η τιμή της μετοχής της Εθνικής που παρά τα κέρδη που κατέγραφε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, τελικά υποχώρησε κατά 1,64%. Σχεδόν αμετάβλητη η Alpha Bank στα 0,50 ευρώ ενώ η Τράπεζα Πειραίως έκλεισε στα 1,03 ευρώ. Σημαντική άνοδος για το warrant της Τράπεζας Πειραιώς κατά 5% στο 0,71 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή