Η Antipollution καθάρισε την ακτή του Μεγάλου Καβουρίου

Η Antipollution καθάρισε την ακτή του Μεγάλου Καβουρίου

Η Antipollution ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα για τον εθελοντικό καθαρισμό των ακτών που με επιτυχία συντονίζει  η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA για 23η συνεχή χρονιά, καθάρισε το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου, την ακτή του Μεγάλου Καβουρίου.

Η Antipollution καθάρισε την ακτή του Μεγάλου Καβουρίου
Ο Πρόεδρος της Antipollution, Βύρων Βασιλειάδης, μαζί με όλους τους συνεργάτες της εταιρείας αποδείξαμε ότι οι άνθρωποι της Antipollution θέλουμε ένα περιβάλλον που αξίζει στις παρούσες αλλά και μέλλουσες γενιές και κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να το έχουμε.

Με το σύνθημα «καθαρίζουμε ό,τι αφήσαμε πίσω μας στις παραλίες» και με στόχο να ενδυναμωθεί η περιβαλλοντική συνείδηση όλων μας απέναντι στον πλούτο των ακτών της χώρας μας, η εταιρεία μας δε θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογική αυτή προσπάθεια.

Κλείσιμο
Οι συνεργάτες της Antipollution, επιβραβεύοντας τέτοιες πρωτοβουλίες αλλά και με στόχο μας να αναδείξουμε την ανάγκη της συλλογικής προσπάθειας και συνείδησης για τη διάσωση του περιβαλλοντικού μας πλούτου αξιοποιήσαμε τη διάθεσή μας για ομαδική δουλειά.

Όλοι μαζί καθαρίσαμε την ακτή του Μεγάλου Καβουρίου, αξιοποιώντας την εμπειρία της εταιρείας μας στη συλλογή, μεταφορά και διαχείριση απορριμμάτων, με κεντρικό μήνυμα μας την όλο και επιτακτικότερη ανάγκη αξιοποίησης τους μέσω των νέων τεχνικών ανακύκλωσης και ανάκτησης.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης