Φόβοι για τη Ιερά Μονή του Αγ. Νικολάου - Φόβοι και για το ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας
Δύσκολη προβλέπεται η νύχτα για τους κατοίκους της περιοχής Μπάλα στην Αχαϊα, καθώς η φωτιά που ξέπασε νωρίτερα συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη. Στο σημείο φτάνουν συνεχώς νέες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ στην κατάσβεση βοηθούν και υδροφόρες του Δήμου. H φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου Μπάλα, όπου βρίσκονται 18 καλόγριες
Στο σημείο επιχειρούν 11 οχήματα με 22 πυροσβέστες και 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Το μέτωπο της φωτιάς είναι πολύ μεγάλο και εκφράζονται φόβοι και για την περιοχή της Ξερόλακκας όπου βρίσκεται ο ΧΥΤΑ.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!