Ριφιφί στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας
«Σήκωσαν» όλα τα μοτέρ και άλλα εξαρτήματα που βρίσκονταν αποθηκευμένα εκεί
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αγρότες μέλη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσήνης, όταν διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν εισβάλλει με... ριφιφί στο κτίριο όπου στεγάζονται οι αποθήκες και δεν είχαν αφήσει υλικά ούτε για δείγμα!
Οι εισβολείς είχαν σπάσει έναν τοίχο από τσιμεντόλιθους ανοίγοντας μια μεγάλη τρύπα, από την οποία πέρασαν στο εσωτερικό και «σήκωσαν» όλα τα μοτέρ και άλλα εξαρτήματα που βρίσκονταν αποθηκευμένα εκεί. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν για επιτόπια έρευνα, πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες και τα κλοπιμαία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες προσανατολίζονται σε κατοίκους του καταυλισμού τσιγγάνων που βρίσκεται στην περιοχή, ενώ γίνονται έλεγχοι και σε μάντρες αποθήκευσης παλιών μετάλλων για το ενδεχόμενο οι δράστες να προσπαθήσουν να πουλήσουν τα κλεμμένα εξαρτήματα ως παλιοσίδερα.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.