Ένας 16χρονος μαζί με ένα 18χρονο είχαν πραγματοποιήσει απόπειρα διάρρηξης στην Καβάλα ενώ ένας 15χρονος είχε κλέψει κοσμήματα από σπίτι στην Κέρκυρα
Ανήλικος με… προϋπηρεσία στις διαρρήξεις ήταν ο ένας από τους δυο δράστες μιας αποτυχημένης απόπειρας που είχε γίνει στις 20 Απριλίου σε ένα σπίτι στην Καβάλα και εξιχνιάστηκε τώρα. Έτσι, ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ο 16χρονος δράστης είχε «μπουκάρει» σε ένα διαμέρισμα χωρίς όμως να καταλάβει ότι οι ιδιοκτήτης βρίσκονταν μέσα. Μόλις τον αντιλήφθηκαν, τον πήραν στο κυνήγι μαζί με τον 18χρονο συνεργό του που φύλαγε τσίλιες. Σε βάρος και των δυο, που ταυτοποιήθηκαν από τις έρευνες της Ασφάλειας, σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.
*** Ανήλικος ήταν και ο δράστης της διάρρηξης που έγινε πριν από σχεδόν δέκα μήνες σε ένα σπίτι στην περιοχή Βασιλάτικα του Αγίου Ιωάννη στην Κέρκυρα. Πρόκειται για έναν 15χρονο τσιγγάνο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης που είχε κλέψει ένα ασημένιο βραχιόλι. Παρά τις αναζητήσεις, όμως, δεν εντοπίστηκε και αναζητείται, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Η πολυεπίπεδη αναπτυξιακή πορεία της GameTech εταιρείας μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, λαμβάνοντας μάλιστα πρόσφατα διεθνή αναγνώριση από τους Financial Times μεταξύ του 10% των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στην Ευρώπη.
Το Β’ εξάμηνο του 2025 φέρνει τρεις καθοριστικούς γραπτούς διαγωνισμούς για το Δημόσιο – ευκαιρίες καριέρας με σταθερότητα, κύρος και προοπτική. Για να τις κατακτήσεις, χρειάζεσαι όχι απλώς διάβασμα, αλλά στρατηγική και στοχευμένη προετοιμασία