Ικανότατος στην αναρρίχηση, αλλά όχι και τόσο καλός στην... διαφυγή αποδείχθηκε ένας νεαρός διαρρήκτης που κατάφερε να φτάσει ως τον πέμπτο όροφο μιας πολυκατοικίας στο Αγρίνιο σκαρφαλώνοντας από την υδρορροή! Στάθηκε άτυχος, όμως, γιατί μόλις έφτασε βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ενοίκους!
Τα μέλη της οικογένειας αντιλήφθηκαν ότι κάποιος είχε μπει στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι βρίσκοντας ανασφάλιστη μια μπαλκονόπορτα και, παρά το φόβο τους, πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του! Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, αλλά οι ένοικοι τον εγκλώβισαν αποκλείοντας κάθε δίοδο διαφυγής, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσαν την Αστυνομία.
Ο 22χρονος Έλληνας, που ευτυχώς δεν είχε μαζί του κάποιο όπλο, αναγκάστηκε να παραδοθεί στη μοίρα του και παρελήφθη από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι έφτασαν λίγο αργότερα και τον συνέλαβαν. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Η bwin φρόντισε για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή», καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ορθή λειτουργία της.