Μπόλικο θράσος είχε η 18χρονη κοπέλα που τρύπωσε μέρα- μεσημέρι σαν... κυρία σε τρία σπίτια, το ένα μετά το άλλο, στην πόλη της Λάρισας και άρπαξε διάφορα χρηματικά ποσά! Η πλεονεξία της, όμως, οδήγησε στη σύλληψή της από αστυνομικούς της Ασφαλείας που είχαν ειδοποιηθεί για τις αλλεπάλληλες κλοπές.
Η νεαρή «ποντικίνα» βρήκε ανασφάλιστες τις κεντρικές εισόδους των σπιτιών και μπήκε ανενόχλητη μέσα. Σε αυτό μιας 71χρονης βρήκε το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας και ένα παντελόνι από τα οποία άρπαξε συνολικά 55 ευρώ, στο σπίτι μιας 68χρονης άδειασε ένα πορτοφόλι και πήρε 115 ευρώ και από αυτό ενός 57χρονου «βούτηξε» άλλα 170 ευρώ, τραπεζικές κάρτες, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, βρέθηκαν πάνω της 278,9 ευρώ, από τα οποία τα 55 ευρώ αποδόθηκαν στην 71χρονη και τα υπόλοιπα μοιράστηκαν ισόποσα στα άλλα δύο θύματα. Η 18χρονη δράστιδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με την κατηγορία της κλοπής κατά συρροή.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.