Κάποιο μέλος της οικογένειας ξέχασε γκαζάκι πάνω σε ανοιχτό μάτι κουζίνας
Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 19.00 σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στην Τρίπολη. Ανάστατοι οι κάτοικοι της γύρω περιοχής βγήκαν στο δρόμο, φοβούμενοι για το χειρότερο.
Στο διαμέρισμα διαμένει οικογένεια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής αλλά και των εκεί κατοίκων, κατά λάθος κάποιο μέλος της εν λόγω οικογένειας ξέχασε γκαζάκι πάνω σε ανοιχτό μάτι κουζίνας.
Δεν υπήρξε ευτυχώς κανένα θύμα, ούτε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Η έκρηξη ωστόσο ήταν πολύ δυνατή καθώς σε όλο το δρόμο υπήρχαν γυαλιά. Στην περιοχή βρέθηκαν πυροσβεστικά οχήματα, 3 στον αριθμό, ενώ οι πυροσβέστες καθυσήχαζαν τα μέλη της οικογενείας και όλους τους κατοίκους.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, ενώ προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!