Άγνωστη ανέφερε πως ο εκρηκτικός μηχανισμός θα εκραγεί στις 11:50 στο υπόγειο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου - Παρήλθε ο χρόνος χωρίς ένα γίνει έκρηξη - Αστυνομικοί συνεχίζουν να ελέγχουν τον χώρο
Προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο εμπορικό κέντρο Mall δέχτηκε από άγνωστη στις 11 το πρωί η εφημερίδα «Το Ποντίκι».
Η άγνωστη ανέφερε πως ο εκρηκτικός μηχανισμός θα εκραγεί στις 11:50 στο υπόγειο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου.
Αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους έσπευσαν στο Mall του Αμαρουσίου και άρχισαν να ερευνούν τον χώρο του πάρκινγκ. Χρειάστηκε μάλιστα να γίνει και μερική εκκένωση του χώρου.
Παρ' όλο που το περιθώριο που έδωσε η άγνωστη παρήλθε, οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στον χώρο και συνεχίζουν τον έλεγχο για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο.
Κλείσιμο
Παρόλη τη κινητοποίηση τα καταστήματα στο εμπορικό κέντρο παρέμειναν ανοιχτά καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης.
Με την PrimaDonna Aromatic της De’Longhi απολαμβάνουμε το ζεστό ή κρύο ρόφημά μας στο χώρο μας, από τον κόκκο στο φλιτζάνι, όπως ακριβώς θα το κάναμε στα πιο premium café του κόσμου
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας