Delivery ναρκωτικών... κατ' οίκον έκανε ένας 38χρονος διακινητής στη Χρυσούπολη Καβάλας, όμως οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τον παρακολουθούσαν επειδή είχαν υποψίες ότι έκανε λαθρανασκαφές αναζητώντας κρυμμένους θησαυρούς!
Όταν πήγε με το αυτοκίνητό του να παραδώσει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 103 γραμμαρίων στο σπίτι ενός 42χρονου, τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν τα ναρκωτικά. Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του 38χρονου, βρήκαν τον ανιχνευτή μετάλλων με τον οποίο έψαχνε για κρυμμένες λίρες, αλλά και ένα παράνομο κυνηγετικό όπλο, ένα ξύλινο κλομπ και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, που άσκησε δίωξη στον 38χρονο για διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων και στον 48χρονο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
*** Μπήκαν παράνομα στη χώρα μεταφέροντας ναρκωτικά χάπια από την πατρίδα τους δυο Αλβανοί ηλικίας 32 και 23 χρόνων που συνελήφθησαν στους Κομνηνάδες Καστοριάς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας. Ο πρώτος είχε στην κατοχή του δώδεκα χάπια και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς για κατοχή ναρκωτικών, ενώ και για τους δυο κινήθηκαν οι διαδικασίες επαναπροώθησής τους στην Αλβανία.
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!