Επιδρομή στη εγκαταλελειμμένη πρώην αμερικανική βάση πάνω από την περιοχή Εγκλουβή της Λευκάδας έκανε μια σπείρα «κυνηγών» μετάλλων , που άρχισαν να ξηλώνουν τα παλιά ραντάρ εφοδιασμένοι με εργαλεία και φιάλες οξυγόνου.
Όμως, οι κινήσεις τους υπέπεσαν στην αντίληψη ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν οργανωμένη επιχείρηση και κατάφεραν να πιάσουν στα πράσα δύο Αλβανούς που βρίσκονται νόμιμα αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, τη στιγμή που έκοβαν με οξυγόνο τα τεράστια σίδερα που κρατούσαν τα πιάτα των ραντάρ και τα φόρτωναν στο φορτηγό που είχαν μαζί τους.
Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνται και θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν και τρεις τσιγγάνους που φέρονται να συμμετείχαν στην κλοπή των ιδιαίτερα μεγάλης αξίας μετάλλων.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.