Τέσσερα άτομα πήγαν στο σπίτι του θύματος και τον έδειραν για μικρό χρέος
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες στο Περιθώρι του δήμου Ναυπακτίας, όταν τέσσερα άτομα ξυλοκόπησαν ένα κάτοικο του χωριού
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις Μεσολογγίτες μετέβησαν στην οικία του θύματος, όπου διαμένει μαζί με την μητέρα του και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, Η μητέρα του θύματος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, που δεν άργησε να φτάσει στο σημείο του επεισοδίου και να συλλάβει τους τέσσερις.
Όπως προέκυψε ο ξυλοδαρμός προκλήθηκε εξαιτίας ενός μικρού χρέους που είχε το θύμα, και οι δράστες παραπέμπονται για εκβίαση.
Συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και βιώσιμης οικονομίας, η Bright Group βοηθά επιχειρήσεις και φορείς να προσαρμοστούν στις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς.
Αναγνωρίζοντας την αξία του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού και βιώσιμης μετακίνησης, η ΔΕΗ στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά τον ΔΕΗ Tour Of Hellas, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα