Οι αστυνομικοί του τμήμα Περιφέρειας Ηρακλείου κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν, όχι όμως και να τον συλλάβουν αφού τα αδικήματά του δεν εμπίπτουν στο αυτόφωρο
Μόνο μετρητά και κοσμήματα άρπαζε από τα σπίτια στα οποία εισέβαλε, ένας 25χρονος τσιγγάνος διαρρήκτης που χτυπούσε σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου από το Μάρτιο του 2013. Από τις δέκα διαρρήξεις που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, είχε αποκομίσει λεία συνολικής αξίας 56.000 ευρώ!
Ο νεαρός δράστης χτυπούσε συνήθως στα χωριά των δήμων Ηρακλείου και Χερσονήσου και είχε αρπάξει κοσμήματα αξίας 47.200 ευρώ, ενώ από ένα μόνο σπίτι είχε κλέψει και «ζεστά» μετρητά ύψους 9.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί του τμήμα Περιφέρειας Ηρακλείου κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν, όχι όμως και να τον συλλάβουν αφού τα αδικήματά του δεν εμπίπτουν στο αυτόφωρο.
Έτσι, σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις και κλοπές.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.