Έκλεβε κεραίες τηλεόρασης και τις πουλούσε!

Έκλεβε κεραίες τηλεόρασης και τις πουλούσε!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για κλοπή στον 21χρονο και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στον επιχειρηματία, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας

Έκλεβε κεραίες τηλεόρασης και τις πουλούσε!
Έκλεβε κεραίες τηλεόρασης και τις πουλούσε!
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά... 250 κεραίες τηλεόρασης είχε αρπάξει ένας 21χρονος «κυνηγός» μετάλλων στο Σανδάλι Πέλλας και τις είχε πουλήσει... κοψοχρονιά σε μια μάντρα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, μαζί με άλλα μεταλλικά αντικείμενα που και αυτά τα είχε «σηκώσει» από την αποθήκη ενός 61χρονου.

Η κλοπή είχε γίνει μεταξύ 19 και 24 Ιανουαρίου και ο δράστης είχε κλέψει ακόμη τρία κουφώματα αλουμινίου, καλώδια και δεκάδες εξαρτήματα στερέωσης κεραιών. Από αυτά, 50 βρέθηκαν στη μάντρα ενός 24χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε για κλοπή στον 21χρονο και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στον επιχειρηματία, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

*** Βρήκαν τον κλέφτη, όχι όμως και το... θύμα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τσάκωσαν έναν 24χρονο «κυνηγό» χαλκού με 36 χαλκοσωλήνες μήκους 0,50 εκατοστών ως ενός μέτρου στη Χαλκίδα! Ο νεαρός δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στα χέρια του οι σωλήνες και, σε συνδυασμό με τα δύο κατσαβίδια, μία πένσα, ένα γαλλικό κλειδί, ένα φακό και ένα ζευγάρι γάντια που βρέθηκαν στην κατοχή του, συνελήφθη για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Ο ιδιοκτήτης των σωλήνων, όμως, παραμένει ακόμη άγνωστος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή