Ο κλέφτης άφησε πίσω του την... ταυτότητά του!

Ο κλέφτης άφησε πίσω του την... ταυτότητά του!

Άφησε ως εγγύηση την... αστυνομική του ταυτότητα σε κοσμηματοπωλείο και έπειτα από λίγες ημέρες πήγε να δηλώσει ότι την... έχασε!

Ο κλέφτης άφησε πίσω του την... ταυτότητά του!
Πρωταθλητής της... αφέλειας ήταν ένας νεαρός που ήθελε πάση θυσία να προσφέρει ένα δαχτυλίδι στην καλή του, αλλά δεν διέθετε τα απαραίτητα χρήματα. Έτσι, άφησε ως εγγύηση την... αστυνομική του ταυτότητα στο κοσμηματοπωλείο και έπειτα από λίγες ημέρες πήγε να δηλώσει ότι την... έχασε!

Τον είχε προλάβει, όμως, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που περίμενε μάταια έναν ολόκληρο μήνα να εμφανιστεί για να πληρώσει το δαχτυλίδι όπως είχε υποσχεθεί! Όταν είδε κι αποείδε, πήγε στην Ασφάλεια Πατρών και δήλωσε την κλοπή παραδίδοντας και την ταυτότητα του νεαρού. Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ο 23χρονος για να δηλώσει απώλεια της ταυτότητας και του φόρεσαν αμέσως «βραχιόλια»! Το δαχτυλίδι, όμως, δεν έχει βρεθεί ακόμη.

*** Χρήματα, κοσμήματα και ένα κινητό ήταν η λεία του 31χρονου Έλληνα που είχε διαρρήξει την πόρτα ενός διαμερίσματος 4ου ορόφου σε μια πολυκατοικία στα Ιωάννινα στις 25 Μαρτίου. Άφησε, όμως, ίχνη που οδήγησαν στην εξιχνίαση της κλοπής και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που εξακρίβωσαν την ταυτότητά του σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή