Ζητούν να μην αφήσει τα πανεπιστήμια να επιστρέψουν στην περυσινή κατάσταση λόγω της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων σε οκτώ ιδρύματα
Ισμήνη Χαραλαμποπούλου
«Ως υπουργός αλλά και ως συνάδελφος, μην αφήσετε τα Πανεπιστήμιά μας να επιστρέψουν στην τραγική κατάσταση που βρέθηκαν το περασμένο φθινόπωρο και δεν έχουν μπορέσει από τότε να αποκαταστήσουν την εύρυθμη λειτουργία τους».
Την έκκληση αυτή απευθύνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ), καθηγητής Στάθης Ευσταθόπουλος, με επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων σε οκτώ Πανεπιστήμια.
Αναλυτικά στην επιστολή τονίζεται: «Ένα από τα σημαντικά και ίσως το πιο επείγον από τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, είναι αυτό της διαθεσιμότητας των Διοικητικών Υπαλλήλων των Πανεπιστημίων μας. Είναι γνωστό κ. Υπουργέ ότι το θέμα είναι πάρα πολύ κρίσιμο για τη λειτουργία των Πανεπιστημίων μας και πρέπει να προχωρήσετε άμεσα στη λύση του. Λύσεις υπάρχουν. Ως υπουργός αλλά και ως συνάδελφος, μην αφήσετε τα Πανεπιστήμιά μας να επιστρέψουν στην τραγική κατάσταση που βρέθηκαν το περασμένο φθινόπωρο και δεν έχουν μπορέσει από τότε να αποκαταστήσουν την εύρυθμη λειτουργία τους».
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.