Χωρίς νερό στις 6 Αυγούστου το κέντρο της Θεσσαλονίκης
Λόγω εργασιών συνδέσεων νέων αγωγών του δικτύου ύδρευσης της ΕΥΑΘ
Χωρίς νερό θα μείνει την Τετάρτη, 6 Αυγούστου, από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα ένα μέρος του κέντρου της Θεσσαλονίκη, λόγω εργασιών συνδέσεων νέων αγωγών του δικτύου ύδρευσης της ΕΥΑΘ.
Συγκεκριμένα, προβλήματα υδροδότησης θα σημειωθούν στην Αναγεννήσεως, Γιαννιτσών, Ταντάλου, Καζαντζάκη, Αισώπου καθώς επίσης και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Διακοπές ρεύματος στη Χαλκιδική
Επίσης διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σήμερα στη Χαλκιδική, λόγω κατασκευών στην περιοχή. Συγκεκριμένα από τις 9 το πρωί έως τη μία τα ξημερώματα θα διακοπεί το ρεύμα στην Ιερισσό και ειδικότερα στις περιοχές φούρνο Μπίκα, εκκλησίας Αγίου Νικολάου έως την περιοχή πολιτιστικού κέντρου και τη γύρω περιοχή.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.