Νεκρός μέσα στο μαγαζί που δούλευε στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, βρέθηκε χθες στις 10 τη νύχτα ένας 38χρονος άνδρας.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από ένα συγγενικό του πρόσωπο που τον αναζήτησε. Βρέθηκε στο πάτωμα του καταστήματος -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ ωστόσο δεν άργησε να διαπιστωθεί ο θάνατός του.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!