Στα ράφια του καταστήματός του διέθετε για πώληση απολύτως νόμιμα οινοπνευματώδη ποτά ο ιδιοκτήτης μιας κάβας στην περιοχή της Λευκίμμης στην Κέρκυρα
Όμως, σε συγκεκριμένους πελάτες διακινούσε αδασμολόγητα που έκρυβε στην αποθήκη.
Οι πληροφορίες για το παράνομο εμπόριο έφτασαν ως τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνα στο κατάστημα και δεν άργησαν να ανακαλύψουν τις φιάλες με τα οινοπνευματώδη ποτά τα οποία δεν έφεραν τη ειδική ταινία δασμολόγησης, κρυμμένα στον αποθηκευτικό χώρο.
Ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν συνελήφθη, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για την παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ενώ τα λαθραία ποτά εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.