Προθεσμία για τις 10 Σεπτεμβρίου πήραν οι απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ
Συνάδελφοί τους πραγματοποίησαν συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τη ΓΑΔΑ - Σε βάρος των τριών καθαριστριών έχει σχηματιστεί δικογραφία για όσα συνέβησαν στην οδό Νίκης στις 10 Ιουλίου
Θανάσης Γερασιμίδης
UPD:
Προθεσμία για τις 10 Σεπτεμβρίου ζήτησαν και πήραν οι τρεις καθαρίστριες σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για την ένταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών στις 10 Ιουλίου. Για μια από τις καθαρίστριες έχει υποβληθεί μήνυση από αστυνομικό και για τις άλλες δύο υπάρχει υλικό από κάμερες.
Σύνδαλεφοί τους πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής .
Στο πανό που τοποθέτησαν στα κάγκελα του κτιρίου της ΓΑΔΑ οι απολυμένες καθαρίστριες, οι οποίες συνεχίζουν για 119η ημέρα τον αγώνα για την επαναπρόσληψή τους, γράφουν χαρακτηριστικά «Σκούπα στα Μνημόνια».
Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλληλέγγυοι και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης, ο οποίος δήλωσε ότι «ήρθαμε εδώ να συμπαρασταθούμε στις καθαρίστριες οι οποίες διεκδικούν το δίκιο τους και αντί για αυτό καλούνται να έρθουν εδώ σήμερα να απολογηθούν».
Η πολυεπίπεδη αναπτυξιακή πορεία της GameTech εταιρείας μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, λαμβάνοντας μάλιστα πρόσφατα διεθνή αναγνώριση από τους Financial Times μεταξύ του 10% των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στην Ευρώπη.
Το Β’ εξάμηνο του 2025 φέρνει τρεις καθοριστικούς γραπτούς διαγωνισμούς για το Δημόσιο – ευκαιρίες καριέρας με σταθερότητα, κύρος και προοπτική. Για να τις κατακτήσεις, χρειάζεσαι όχι απλώς διάβασμα, αλλά στρατηγική και στοχευμένη προετοιμασία