«Μυστήριο» καλύπτει την επίθεση που σημειώθηκε σήμερα, περίπου στις 21:30 το βράδυ σε λεωφορείο που κινούνταν στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.
Οπως έγινε γνωστό το λεωφορείο πήγαινε να πάρει εργαζόμενους εταιρίας και μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί έγινε στόχος επίθεσης. Οι διωκτικές αρχές δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να πρόκειται για οπαδική ενέδρα και η επίθεση να έγινε σε... λάθος λεωφορείο. Πάντως στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιούν έρευνες.
Αναγνωρίζοντας την αξία του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού και βιώσιμης μετακίνησης, η ΔΕΗ στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά τον ΔΕΗ Tour Of Hellas, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα
Με τον νέο κατάλογο Nova Docu η Nova αναβαθμίζει την πλατφόρμα EON με βραβευμένα ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα και τον κόσμο και με αληθινές ιστορίες που καθηλώνουν.