Παραδέχεται τη συνεργασία του με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ο πρώην πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μυλόπουλος τονίζοντας όμως πως βρίσκεται σε νόμιμη άδεια. «Επέλεξα μέρος της να το περάσω στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου» τόνισε ο κ. Μυλόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Alpha Fm.
«Οσα γράφονται για μένα αγγίζουν το όριο της συκοφαντικής δυσφήμισης, αν δεν το ξεπερνούν» απάντησε ο ίδιος σε δημοσιεύματα χαρακτηρίζοντας «ψέματα» τα όσα γράφονται.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.