Κλοπή «μαμούθ» στην Κρήτη: Δέκα τόνοι μέλι έκαναν... φτερά!

Κλοπή «μαμούθ» στην Κρήτη: Δέκα τόνοι μέλι έκαναν... φτερά!

Οι δράστες παραβίασαν με λοστούς την πόρτα της αποθήκης

Κλοπή «μαμούθ» στην Κρήτη: Δέκα τόνοι μέλι έκαναν... φτερά!
Κλοπή ... μαμούθ σημειώθηκε στο χωριό Άνω Ασίτες Ηρακλείου Κρήτης, εκεί όπου άγνωστοι έκλεψαν 400 δοχεία μέλι και ένα φορτηγό σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη τους στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες παραβίασαν με λοστούς την πόρτα της αποθήκης. Στο χώρο βρίσκονταν 200 δοχεία γεμάτα μέλι καθώς επίσης και 200 άδεια τα οποία οι δράστες φαίνεται πως γέμισαν με την ησυχία τους από τις δεξαμενές !

Στη συνέχεια οι άγνωστοι φόρτωσαν τα δοχεία στο φορτηγό του 60χρονου ιδιοκτήτη και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Συνολικά αφαίρεσαν 10 τόνους μελιού με τις έρευνες της αστυνομίας να κινούνται προς κάθε πιθανή κατεύθυνση.

Διαβάστε περισσότερα στο www.cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή