Πρόκειται για τον Βασίλειο Πετρόπουλο - Ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε βάρος μιας ανήλικης Ρουμάνας μεταξύ 12 και 14 χρόνων - Της είχε προσφέρει κατ’ εξακολούθηση αμοιβή
Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρίπολης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 75χρονου «σάτυρου» ο οποίος συνελήφθη στις 21 Μαρτίου στην Τρίπολη, όπου ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε βάρος μιας ανήλικης Ρουμάνας μεταξύ 12 και 14 χρόνων.
Πρόκειται για τον Βασίλειο Πετρόπουλο του Νικολάου και της Πηνελόπης κάτοικο Τρίπολης, οι κινήσεις του οποίου φάνηκαν ύποπτες στους διαβάτες που περνούσαν σε κοντινή απόσταση από το σταθμευμένο αυτοκίνητό του όταν είδαν ότι είχε μέσα την ανήλικη αλλοδαπή. Κάποιος από αυτούς κάλεσε άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν αμέσως και συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον ηλικιωμένο σάτυρο.
Κλείσιμο
Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο 75χρονος είχε προσφέρει κατ’ εξακολούθηση αμοιβή στο ανήλικο κορίτσι για να υπομείνει τις αρρωστημένες του ορέξεις. Σε βάρος του ηλικιωμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 10 αλλά όχι τα 15 έτη έναντι αμοιβής, τελεσθείσα από ενήλικο που δρούσε κατά συνήθεια.
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Η bwin φρόντισε για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή», καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ορθή λειτουργία της.