Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας, δια του προέδρου τους Γιώργου Ζαφείρη, μετά τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
«Οι ακυρώσεις έφθασαν σε ποσοστό το 80%.Οι Έλληνες που είναι οι καλύτεροι πελάτες μας, έχουν προβεί σε μαζικές ακυρώσεις στις κρατήσεις τους για τον μήνα Ιούλιο. Με τα δεδομένα που έχουμε, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο Ιούλιος έχει χαθεί.
Εξαίρεση αποτελούν οι κρατήσεις που έχουν γίνει για τον Αύγουστο - αλλά μιλούμε πάντα για έωλη κατάσταση», επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα ακυρώσεων αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι στο Ανατολικό παραθαλάσσιο Πήλιο και σε πασίγνωστα θέρετρα όπως ο Άγιος Ιωάννης και η Τσαγκαράδα.
Κλείσιμο
Στην πλευρά του Παγασητικού τα ποσοστά ακυρώσεων είναι μικρότερα αλλά και πάλι πολύ υψηλά που αγγίζουν στα Καλά Νερά, την Αφησσό και την Αγριά το 65%, από πλευράς Ελλήνων παραθεριστών.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.