Αν όπως λέει ο λαός «η φτώχεια θέλει καλοπέραση», τότε το δεύτερο συστατικό της είναι αναμφισβήτητα το χιούμορ, κάτι που γνωρίζει από πρώτο χέρι ο μοναδικός showman, Τάκης Ζαχαράτος.
Μετά την καταπληκτική μεταμφίεσή του σε Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά της επεξηγηματικής σημείωσης «Εγώ η Πρόεδρος της Βουλής τσεκάρω τον Τάκη Ζαχαράτο και τον emmanuel monno στο δοκιμαστικό μακιγιάζ για την παράσταση I am what I am!! Γιατί εγώ δίνω και παίρνω τον λόγο!!!!!», ο ταλαντούχος Πατρινός μίμος ξαναχτυπά ανεβάζοντας στο Instagram την νέα του εικόνα ως... Άνγκελα Μέρκελ.
Κι αυτή, είναι ίσως η καλύτερη μεταμφίεση του Τάκη Ζαχαράτου καθώς η ομοιότητά του με την καγκελάριο είναι κάτι παραπάνω από σοκαριστική: χτένισμα, μακιγιάζ, αξεσουάρ, body language και ύφος, μία ανθρώπινη ξεπατικωτούρα που επιβεβαιώνει το ανεξάντλητο ταλέντο του Έλληνα κωμικού και την αναμφισβήτητη δυνατότητά του να μας κάνει να γελάμε ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.
Η εν λόγω μεταμόρφωση έλαβε χώρα στα πλαίσια της προετοιμασίας για την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου «I am what I am» που ξεκινά από τη Λάρισα στις 20 Ιουλίου για να χαρίσει άφθονο γέλιο σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Αυτό τουλάχιστον για την ώρα είναι... αφορολόγητο.