Κρήτη: Ξεψύχησε ενώ καθάριζε μονοπάτι σε βουνό του Ηρακλείου
Φαίνεται ότι αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του - Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς
Νεκρός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ένας ηλικιωμένος, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του νωρίς το πρωί στο μονοπάτι που οδηγεί στο εκκλησάκι του Αφέντη Χριστού στο Γιούχτα.
Πρόκειται για έναν πατέρα ο οποίος είχε μεταβεί με το γιο του στην για να καθαρίσουν το μονοπάτι. Ωστόσο ο πατέρας φαίνεται ότι αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του και έτσι ο γιος αμέσως κάλεσε τις Αρχές.
Επειδή, ωστόσο η περιοχή είναι δύσκολα προσβάσιμη για τη μεταφορά του ηλικιωμένου χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Η ΕΜΑΚ έσπευσε στην περιοχή με ένα 1 όχημα και 4 άνδρες και μετέφερε τον άτυχο άνδρα αναίσθητο σε σημείο όπου περίμενε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.