Συμβολικός περίπατος 1,5 χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού
Το ραντεβού ζωής δόθηκε σήμερα το πρωί στην πλατεία «Ψηλά Αλώνια» στην Πάτρα, η οποία βάφτηκε ροζ για καλό σκοπό.
Η κεντρική πλατεία της Πάτρας έγινε η αφετηρία του περιπάτου ζωής Pink the City που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής», ο οποίος προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει στο Pink the City, ένα συμβολικό περίπατο 1,5 χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού που ξεκινά από τα Ψηλά Αλώνια, κατηφορίζει την οδό Δημ. Γούναρη, διανύει στη συνέχεια τον Πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και από την Αγίου Νικολάου καταλήγει στον Μώλο της Πάτρας!
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!