Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς ο κτηνοτρόφος, οι άγνωστοι ζωοκλέφτες είχαν σφάξει και γδάρει δέκα προβατίνες και τρία μοσχαράκια
Λυτούς και δεμένους έχει βάλει η Ασφάλεια Τρικάλων για να εντοπίσει τα ίχνη των ζωοκλεφτών που ρήμαξαν ένα ποιμνιοστάσιο στο δημοτικό διαμέρισμα Αχλαδοχωρίου του Δήμου Φαρκαδόνας και το μετέτρεψαν σε… εκδοροσφαγείο!
Οι αδίστακτοι εισβολείς αποδείχθηκαν κανονικοί… χασάπηδες, αφού δεν αρκέστηκαν μόνο στην κλοπή των ζώων αλλά εκμεταλλεύτηκαν την ερημιά και την απουσία του ιδιοκτήτη για να τα θανατώσουν με την ησυχία τους! Μάλιστα, τα έγδαραν επί τόπου και πήραν μαζί τους μόνο τα σφαχτά!
Όταν ο κτηνοτρόφος πήγε να φροντίσει το κοπάδι του, «πάγωσε» αντικρίζοντας το θέαμα που θύμιζε ταινία θρίλερ, με το μαντρί πλημμυρισμένο στο αίμα και τις δορές των άτυχων ζώων πεταμένες από ‘δω κι από κει! Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς, οι άγνωστοι ζωοκλέφτες είχαν σφάξει και γδάρει δέκα προβατίνες και τρία μοσχαράκια.
Η Κωτσόβολος επενδύει σε καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία, εστιάζοντας στη δημιουργία μιας μελλοντικά έτοιμης επιχείρησης που μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις
Στη σύγχρονη εποχή της ψηφιοποίησης, η μετατροπή των κτιρίων σε "έξυπνα" και ενεργειακά αποδοτικά δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη. H Schneider Electric θέτει στην πράξη αυτού του είδους τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό