Φρόντιζε για την... σιλουέτα της η ανήλικη

Φρόντιζε για την... σιλουέτα της η ανήλικη

Μεταξύ άλλων η 16χρονη έκλεψε και ένα ποδήλατο γυμναστικής 

Φρόντιζε για την... σιλουέτα της η ανήλικη
Μπορεί να ήταν μια κοινή κλέφτρα, αλλά είχε στο μυαλό της πώς να... μορφώνεται και πώς να παραμένει λεπτή και γυμνασμένη, η ανήλικη κοπέλα που διέρρηξε ένα σπίτι στην Καβάλα μαζί με τον 19χρονο σύντροφό της! Γι' αυτό, μεταξύ όσων έκλεψαν, ήταν βιβλία και ένα... ποδήλατο γυμναστικής!

Η 16χρονη Ελληνίδα συνελήφθη μαζί με τον Έλληνα φίλο της από αστυνομικούς της Ασφάλειας, που εξιχνίασαν την διάρρηξη η οποία είχε γίνει στο διάστημα από τις 18 Αυγούστου ως την περασμένη Τετάρτη. Από το σπίτι, οι ένοικοι του οποίου έλειπαν, το νεαρό ζευγάρι είχε αρπάξει ακόμη ρούχα, παιχνίδια και... κουζινικά!

*** Βρήκε απασχολημένο τον υπάλληλο ενός φαρμακείου στην πόλη της Δράμας, ένας  37χρονος Έλληνας και... «σούφρωσε» το κινητό του! Το θύμα αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη, τον συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του το κινητό, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή