Για κλοπές που είχε διαπράξει στην πατρίδα του αναζητούνταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των αρχών της Ρουμανίας ένας 26χρονος, ο οποίος είχε βρει καταφύγιο στον Πύργο Ηλείας! Εκεί τον εντόπισαν οι άνδρες της Ασφαλείας, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Εφετών Πατρών, ο οποίος έδωσε εντολή να εκτελεστεί το ένταλμα.
*** Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με ποινή φυλάκισης ενός έτους για κλοπή που είχε διαπράξει, εκκρεμούσε σε βάρος ενός 46χρονου Έλληνα ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην πόλη της Ρόδου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νησιού.
*** Για ακάλυπτες και πλαστές επιταγές είχε καταδικαστεί μία 49χρονη Ελληνίδα που εντοπίστηκε στη Λάρισα, σε βάρος της οποίας είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ. Η φυγόποινος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.