Δυο σπίτια μέσα σε τρία 24ωρα διέρρηξαν στην Κέρκυρα ένας 17χρονος και ένας 19χρονος, οι οποίοι άρπαξαν μετρητά και ηλεκτρονικές συσκευές. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Παλαιοκαστριτών, που ερευνούν αν οι δράστες κρύβονται πίσω και από άλλες.
Οι δυο νεαροί «χτύπησαν» την Κυριακή στην περιοχή Κοντόκαλι και την Τετάρτη στην Κορακιάνα, αλλά ταυτοποιήθηκαν από τα δακτυλικά τους αποτυπώματα και ο 19χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης. Ήδη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία, ενώ ο ανήλικος συνεργός του αναζητείται.
*** Ένας 15χρονος Αλβανός ήταν ο δράστης της κλοπής από ένα σπίτι στην Άρτα, που έγινε το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Ο ανήλικος αλλοδαπός, που είχε αρπάξει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί από την Ασφάλεια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.