Διαρρήκτες μπήκαν στα γραφεία εκκλησίας στο Πήλιο

Διαρρήκτες μπήκαν στα γραφεία εκκλησίας στο Πήλιο

Ο Ιερός Ναός είχε γίνει στόχος διαρρηκτών και προ τριετίας

Διαρρήκτες μπήκαν στα γραφεία εκκλησίας στο Πήλιο
Από το παράθυρο, το οποίο απέχει τουλάχιστον τέσσερα μέτρα από το έδαφος, μπήκαν άγνωστοι στα γραφεία του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Αφήσσου, τα οποία βρίσκονται στο πατάρι και αφού τα έκαναν όλα άνω - κάτω, πήραν την οθόνη του υπολογιστή, αρχεία μυστηρίων αλλά και τα αρχεία του ταμείου.

Η κλοπή όπως αναφέρει το e-volos, έγινε αντιληπτή το πρωινό της Πέμπτης, οπότε ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία. Ο συγκεκριμένος Ιερός Ναός είχε γίνει στόχος διαρρηκτών και προ τριετίας, οπότε και είχαν κλαπεί χρήματα, γεγονός το οποίο ανάγκασε τους υπεύθυνους να τοποθετήσουν συναγερμό και κάμερες ασφαλείας.

Οι δράστες πιθανόν να το γνώριζαν και έτσι αυτή τη φορά επέλεξαν τα γραφεία, στα οποία όμως δεν βρήκαν χρήματα, παρά μόνο έγγραφα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή