Ηράκλειο: Συνελήφθη 25χρονος για 18 διαρρήξεις αυτοκινήτων
Η λεία του ήταν μετρητά, κοσμήματα, υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας10.000 ευρώ, ενώ είχε κλέψει και 10.000 ρωσικά ρούβλια
«Πονοκέφαλος» για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που πάρκαραν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου είχε γίνει ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος δρούσε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες παραβιάζοντάς τα και κλέβοντας ό,τι πολύτιμο είχαν αφήσει μέσα.
Από τις 30 Ιουλίου ως την περασμένη Δευτέρα, ο 25χρονος δράστης χτυπούσε σχεδόν κάθε μέρα και ένα σταθμευμένο όχημα! Συνολικά, είχε διαρρήξει 18 και είχε αποπειραθεί να κάνει το ίδιο σε άλλο ένα χωρίς να τα καταφέρει. Η λεία του ήταν μετρητά, κοσμήματα, υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας10.000 ευρώ, ενώ είχε κλέψει και 10.000 ρωσικά ρούβλια!
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έφτασαν στα ίχνη του νεαρού διαρρήκτη και εξιχνίασαν όλες τις υποθέσεις, ωστόσο δεν τον συνέλαβαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Η bwin φρόντισε για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή», καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ορθή λειτουργία της.