Τα συνολικά 898 κιλά οστράκων, που αποτελούνταν από 278 κιλά αχιβάδες και 620 κιλά τελίνες, κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν
Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν οι παράνομες μεταφορές φορτίων με όστρακα ακατάλληλα για κατανάλωση στις περιοχές του Έβρου. Άλλο ένα βάρους λίγο κάτω του ενός τόνου κατασχέθηκε στην περιοχή του Πόρτο Λάγος.
Άνδρες της Ειδικής Ομάδας Παράνομης Μετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου σήμαναν συναγερμό στο Λιμενικό όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν ύποπτα στην περιοχή. Αμέσως οργανώθηκε κοινή επιχείρηση, το όχημα με οδηγό έναν 50χρονο ακινητοποιήθηκε και διαπιστώθηκε πως μετέφερε 13 σάκους με όστρακα, όλα μικρότερων διαστάσεων από το επιτρεπόμενο για κατανάλωση.
Τα συνολικά 898 κιλά οστράκων, που αποτελούνταν από 278 κιλά αχιβάδες και 620 κιλά τελίνες, κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν. Μαζί τους κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 50χρονου, ο οποίος συνελήφθη παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.