Αρκετά αποδοτική ήταν για τον άγνωστο -τότε- δράστη, η λεία του από την διάρρηξη στο σπίτι ενός 83χρονου στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, κατά την διάρκεια της απουσίας του για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων του 2013 με συγγενικά του πρόσωπα.
Οι διαρρήκτης είχε παραβιάσει ένα παράθυρο και είχε αρπάξει μετρητά ύψους 1.500 ευρώ, κοσμήματα και ένα κινητό συνολικής αξίας 500 ευρώ.
Έστω και αργά, η κλοπή εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Αιτωλικού σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Αιτωλίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 44χρονου Αλβανού, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»