Εξιχνίασαν κλοπή του 2013 με πλούσια λεία

Εξιχνίασαν κλοπή του 2013 με πλούσια λεία

Οι διαρρήκτης είχε παραβιάσει ένα παράθυρο και είχε αρπάξει μετρητά ύψους 1.500 ευρώ, κοσμήματα και ένα κινητό συνολικής αξίας 500 ευρώ

Εξιχνίασαν κλοπή του 2013 με πλούσια λεία
Αρκετά αποδοτική ήταν για τον άγνωστο -τότε- δράστη, η λεία του από την διάρρηξη στο σπίτι ενός 83χρονου στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, κατά την διάρκεια της απουσίας του για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων του 2013 με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι διαρρήκτης είχε παραβιάσει ένα παράθυρο και είχε αρπάξει μετρητά ύψους 1.500 ευρώ, κοσμήματα και ένα κινητό συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Έστω και αργά, η κλοπή εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Αιτωλικού σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Αιτωλίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 44χρονου Αλβανού, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή