Στο νοσοκομείου της Σύρου μεταφέρθηκε ένας 50χρονος Έλληνας που χτυπήθηκε από φορτηγό στο λιμάνι της Σίφνου.
Πρόκειται για μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου ο οποίος βρισκόταν στο λιμάνι της Σίφνου και κατά τη διάρκεια εργασιών, ένα διερχόμενο φορτηγό τον χτύπησε στα πόδια.
Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα στα πόδια ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.