Ιωάννινα: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων

Ιωάννινα: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία σε ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές

Ιωάννινα: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων
 Έντονες χιονοπτώσεις
σημειώνονται από το απόγευμα σε ορεινούς δήμους των νομών Ιωαννίνων και Άρτας.

Λόγω έντονης χιονόπτωσης, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Κακαβιάς, από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως την Κακαβιά, ενώ η κυκλοφορία των υπολοίπων οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

 

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και με απόφαση του δημάρχου, θα παραμείνουν αύριο κλειστές οι σχολικές μονάδες στον δήμο Βορείων Τζουμέρκων. Στην ορεινή Άρτα, στον δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, συνεχής είναι η προσπάθεια των μηχανημάτων αποχιονισμού προκειμένου να κρατηθεί το επαρχιακό οδικό δίκτυο ανοικτό. Αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στα χωριά στην κοιλάδα του Αχελώου και στην Άνω Καλεντίνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή