Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη και χασίς στην Πτολεμαΐδα
Το ζευγάρι των Ελλήνων είχε μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών, οι οποίοι εγκλώβισαν το αυτοκίνητό τους, το ερεύνησαν και βρήκαν πάνω στον οδηγό ένα γυάλινο σουβέρ με υπολείμματα κοκαΐνης
Μάνος Τσαγκαράκης
Ακόμη και μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έκαναν χρήση κοκαΐνης από την ποσότητα που σκόπευαν να διαθέσουν έναντι αμοιβής σε άλλους χρήστες στην Πτολεμαΐδα, ένας 44χρονος και η 38χρονη σύντροφός του που συνελήφθησαν από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.
Το ζευγάρι των Ελλήνων είχε μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών, οι οποίοι εγκλώβισαν το αυτοκίνητό τους, το ερεύνησαν και βρήκαν πάνω στον οδηγό ένα γυάλινο σουβέρ με υπολείμματα κοκαΐνης! Οι επιβάτες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πτολεμαΐδας στο πλαίσιο της προανάκρισης, ενώ την ίδια ώρα γινόταν έρευνα στα σπίτια τους.
Στην κατοικία του 44χρονου σε περιοχή της πόλης, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 20 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα πλαστικό κουτί που περιείχε υπολείμματα του ναρκωτικού, αλλά και 35,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο ζυγαριές ακριβείας και 22 συσκευασίες για την αποθήκευση ναρκωτικών. Στο σπίτι της 38χρονης, βρέθηκε μόνο ένα ναρκωτικό χάπι. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.